IniciNoticiesEsportsEl Futsal Tordera impulsa un any més el torneig 3x3 d’estiu

El Futsal Tordera impulsa un any més el torneig 3×3 d’estiu

La competició es desenvoluparà en el pavelló dels Països Catalans el dissabte 6 de juliol i participaran les categories prebenjamí/benjamí, aleví, infantil i cadet

El pavelló municipal de Tordera tornarà a omplir-se de futbol sala el dissabte 6 de juliol. El Futsal Tordera impulsa un any més el torneig 3×3 de les categories prebenjamí/benjamí, aleví, infantil i cadet amb l’objectiu principal de portar a terme un altre tipus de competició diferent, més intensa i dinàmica concentrada en un sol dia. 

La competició 3×3, conté un format que afavoreix el dinamisme ja que els partits enfrontaran a conjunts de tres jugadors en un espai més limitat (un terç de la pista habitual). El reglament serà el mateix que el futbol sala. El preu per a completar la inscripció és de 20 euros per equip i es poden apuntar un màxim de 4 jugadors per equip. Els primers i segons classificats de cada categoria tindran premis. Durant tot el dia també hi haurà servei de bar. Si esteu interessats en formar part del torneig 3×3, contacteu mitjançant el telèfon 722 842 043 o 722 662 295.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES