IniciNoticiesCulturaLa Mirada del Poeta 2024 prepara per demà un recorregut Multidisciplinari centrat...

La Mirada del Poeta 2024 prepara per demà un recorregut Multidisciplinari centrat en l’obra del poeta Josep Pedrals

Els assistents en dividiran en dos grups amb sortida a la biblioteca i l’IES

El Teatre Clavé, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tordera i la Biblioteca de Tordera, presenten demà la vuitena edició de La Mirada del Poeta. Aquest esdeveniment biennal, que enguany es centra en l’obra del poeta Josep Pedrals, oferirà una experiència poètica i multidisciplinària única que recorrerà els equipaments i espais del municipi.

La Mirada del Poeta 2024 pretén millorar la qualitat de vida a Tordera mitjançant el treball en xarxa i la cooperació. Emmarcada en l’art comunitari, aquesta iniciativa busca fomentar la cultura de proximitat, alimentant nous valors, compromisos i emocions a través de la poesia com a llenguatge universal.

L’acte central de l’esdeveniment tindrà lloc dissabte 15 de juny a les 21:30. El públic es dividirà en dos grups: un grup començarà el recorregut a la Biblioteca de Tordera i l’altre a l’Institut Lluís Companys. Els dos grups continuaran pel carrer Santa Llúcia, el Teatre Clavé, i culminaran a la plaça de l’església. En cada indret, diferents col·lectius presentaran propostes artístiques inspirades en la poesia de Josep Pedrals.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, assegura que les actuacions d’aquesta vuitena edició barrejaran les arts escèniques amb Tordera i la poesia de Pedrals.

Pedrals Mirada del Poeta

“El joc és proposar un recorregut en el qual escenifiquem píndoles artístiques de dansa, teatre i arts plàstiques”

Diversos col·lectius participaran en l’esdeveniment, incloent-hi el Centre Obert El Caliu, la Fundació El Rusc i l’Esplai de Gent Gran. A més, els centres educatius IES Lluís Companys i el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé han estat treballant en propostes artístiques que es presentaran durant el recorregut.

Les entrades es poden adquirir de forma gratuïta al Teatre Clavé i a la Biblioteca de Tordera

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES