IniciNoticiesCulturaJosep Pedrals, presentat com a protagonista de La Mirada del Poeta 2024

Josep Pedrals, presentat com a protagonista de La Mirada del Poeta 2024

L’obra del poeta barceloní serà l’eix de la vuitena edició del projecte

El poeta barceloní Josep Pedrals va ser presentat el passat divendres com a protagonista de La Mirada del Poeta 2024, que se celebrarà el pròxim 15 de juny. Els assistents van tenir una bona oportunitat per conèixer de prop la seva obra i descobrir algunes pinzellades del projecte d’enguany, que porta per títol “Un recorregut físic i multidisciplinari per l’obra de Josep Pedrals”. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, assegura que les actuacions d’aquesta vuitena edició barrejaran les arts escèniques amb Tordera i la poesia de Pedrals.

Pedrals Mirada poeta

“El joc és proposar un recorregut en el qual escenifiquem píndoles artístiques de dansa, teatre i arts plàstiques”

El propòsit és fer una passejada nocturna creant un itinerari que tingui com a eixos vertebradors la proximitat i la transversalitat. El recorregut es farà a través de diversos equipaments i espais del municipi, tant interiors com exteriors. En aquest mapa, participaran diferents col·lectius socials, com El Rusc o El Caliu, entre d’altres.

La Mirada del Poeta es fa en xarxa amb la Biblioteca de Tordera i diferents entitats. Josep Pedrals es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d’investigació en el gènere (assajos novel·lats sobre poètica i vida), recita poesia de forma professional (ha actuat per Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica), explica la poesia en cursos i conferències (en universitats, instituts i escoles) i difon i divulga la poesia en diversos mitjans de comunicació (actualment a El País, la Cadena Ser i al pòdcast “Tenim paraula”, de Catalunya Ràdio).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES