IniciNoticiesEsportsEl sènior del Futsal Tordera ascendeix a primera divisió catalana

El sènior del Futsal Tordera ascendeix a primera divisió catalana

Els torderencs han acabat la lliga en segona posició empats a punts amb el Caldes de Malavella, ja que tenien l’average perdut. Al Futsal se li ha escapat el títol de lliga, però ha aconseguit pujar directament de categoria al guanyar el darrer partit contra l’Hostalriquenc per 9 a 7

El sènior del Futsal Tordera recordarà sempre la temporada 2023-24. Quedarà gravat a la història del club com el curs esportiu de l’ascens a primera divisió catalana amb jugadors de la casa i amb un staff tècnic que era el seu primer any. Sota les ordres de Sergio Pérez, l’equip ha finalitzat la lliga segon amb 69 punts, amb un balanç de 23 victòries i 5 derrotes, empatat a punts amb el Caldes de Malavella que ha quedat primer per la diferència de gols en els 2 partits enfrontats. Tot i assolir l’objectiu de pujar de categoria, segons l’entrenador del Futsal Tordera se’ls queda una sensació agredolça, ja que volien també guanyar la lliga.

Sergio Pérez lliga

L’últim rival que va derrotar el conjunt torderenc va ser l’Hostalriquenc. Ahir diumenge al pavelló Parroquial va sumar els darrers 3 punts de la temporada en guanyar 9 a 7 en un partit que va encarrilar a la primera part, dominant i sent efectius de cara a porteria (4-1). A la segona part, seria un festival de gols. Els visitants van ajustar peces i van posar les coses difícils aprovant-se en el marcador amb el 4 a 3. A partir d’aquí, el Futsal va pujar una marxa marcant 3 gols més, immediatament arribaria la resposta de l’Hostalriquenc amb el 7 a 4 i en 6 minuts tots dos equips van lluitar la victòria, però el partit es va decidir a favor del Futsal amb el 9 a 7 definitiu.

No ha sigut l’única alegria dins de l’entitat torderenca. El prebenjamí s’ha proclamat campió de la Copa Girona 2024 al vèncer a la final 4 a 2 contra el Girona. També cal destacar el subcampionat d’Espanya aconseguit per l’Infantil del CPTordera en perdre la final 2 a 5 contra el Barça. I el CFTordera va guanyar a l’últim minut del temps afegit el seu partit al camp del Sant Jaume d’Olot per 4 a 5.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.