IniciNoticiesEsportsEls sèniors del CEEB Tordera salven el cap de setmana esportiu amb...

Els sèniors del CEEB Tordera salven el cap de setmana esportiu amb 2 victòries a casa

L’equip femení va haver de suar de valent per superant 2 pròrrogues, per aconseguir el triomf contra l’ibaizabal (70-63) i el masculí va guanyar al Guixols per 61-54. El CF Tordera i el CP Tordera no va sumar cap punt.

Aquest cap de setmana la sort s’ha decantat a diferents costats de la balança pels equips torderencs. El CF Tordera va perdre el dissabte a casa per 3 a 4 davant del Torroella en un enfrontament en el qual els torroellencs van fer gala del seu poder ofensiu i on el Tordera va protestar el penal que li van xiular i una possible falta sobre Masferrer en l’1 a 2. Tot i que els quadribarrats no li van perdre mai la cara al partit, van acabar perdent i allargant la seva mala dinàmica. El conjunt d’Adam Fontes, amb moltes baixes en defensa, va anar a remolc durant tot el partit i el hat-trick d’Àlex Sánchez no va poder evitar la sisena derrota consecutiva. El segon entrenador de l’equip, Jordi Pujol, considerava que tot i la derrota l’equip ha tocat la tecla per començar a capgirar la situació.

Jordi torroella

“Estàvem al desert i ara hem trobat un camí”

El Tordera tancarà la primera volta fora de casa el pròxim dissabte contra el Bisbalenc a les 16:00h, un partit a vida o mort tenint en compte que els empordanesos tenen els mateixos punts a la classificació.

L’apunt positiu del dissabte el van protagonitzar les jugadores del CEEB Tordera Uni Girona, que van acabar imposant-se per 70 a 63 en un partit que va tenir dues pròrrogues. Les torderenques s’enfrontaven a les cueres de la taula, l’Ibaizabal, i van anar per davant del marcador en tot moment, però mai van acabar de trencar el partit. En un matx molt igualat i en el qual cap equip va estar més encertat que l’altre, les biscaïnes van perdonar un darrer tir lliure per guanyar. Finalment, però, el partit va anar a la segona pròrroga i les maresmenques van aconseguir imposar-se. L’entrenedor del CEEB, Marc Delemus, valorava positivament la primera part tot i que lamentava que s’hagués allargat tant l’enfrontament

Delemus ibaizabal

“No havíem d’haver arribat a la pròrroga, hem donat molts avantatges”

El CEEB Tordera Uni Girona suma ja la setena victòria de la temporada. D’aquesta manera, s’allunya de la zona de descens i ja pensa en el següent duel fora de casa, que serà el dissabte a les 17:00h contra el Robles Força Lleida.

Cap de setmana negre pel CPTordera. El primer equip va disputar dos partits a Galicia i no va poder tornar amb cap punt. Dissabte el Dominicos va passar per sobre els torderencs signant un 8 a 4. I diumenge, el Calvo Escola Lubiáns va donar la sorpresa plantant cara (4-0). Amb aquestes dues derrotes, el conjunt groc i vermell se situa setè.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES