IniciNoticiesEducacióAules en línia ofereix un programa especial amb motiu de la Setmana...

Aules en línia ofereix un programa especial amb motiu de la Setmana Santa i la Diada de Sant Jordi

Aquesta setmana el programa Aules en línia prepara un programa especial. Coneixem com la mainada de Tordera ha gaudit dels diferents casals de Setmana Santa, organitzats per les entitats del municipi. Alhora, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, parlem amb algunes escoles de Tordera per saber que tenen preparat pel Dia del Llibre i la Rosa. 

Des de l’Esplai el Garbell, la responsable de l’equip directiu Mayra Di Giorgi ha explicat com han gaudit de les vacances coneixent diferents espais naturals, i envoltats de la cultura àrab. Altrament, des del Club Esportiu de Bàsquet Tordera, el director esportiu Marc Muñoz ens detalla quina ha estat la rebuda del “Tecnicamp” i el “Divercamp”.

D’altra banda, des de les escoles i institut de Tordera, comencen els preparatius per la Diada de Sant Jordi. Els centres preparen un munt d’activitats com tallers literaris o artístics, esmorzars, concursos literaris, actuacions i balls basats en la llegenda de Sant Jordi, lectures de contes als alumnes més petits, fires de Sant Jordi a l’interior dels centres, i elaboració de punts de llibre.

Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé, trobareu el programa sencer a la web www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES