ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA, A L’OPOSICIÓ CRITIQUEN A L’EQUIP DE GOVERN DE BUIDAR DE CONTINGUTS ELS PLENS ORDINARIS.


Els partits polítics de Tordera, a l’oposició, van expressar anit el seu malestar per la manca de contingut del ple ordinari. La sessió, no comptava amb cap punt en l’ordre del dia i només es van presentar 5 mocions, quatre d’elles de grups de l’oposició. El portaveu d’ERC, Bernat Costas, va criticar l’actitud del govern municipal, en el plantejament dels plens ordinaris.

El portaveu del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va criticar també la manca de contingut del ple i va preguntar-se el que hagués passat, si els grups de l’oposició no haguessin presentat cap moció.

El regidor del PSC, Jaume Romaguera, va referir-se al buit de contingut dels plens municipals, una pràctica que segons Romaguera, s’està practicant els darrers 4 anys.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, davant les acusacions dels partits polítics a l’oposició, va fer una nova proposta de convocatòria de ple ordinari

La nova proposta, va acabar sense cap acord amb ferm de partits polítics locals. Aquesta no és la primera ocasió en aquest mandat que els grups de l’oposició han criticat que el temes més importants siguin tractats en plens extraordinaris i no en ordinaris on els partits de l’oposició tenen dret a precs i preguntes.