LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT OBRE A PARTIR D’AVUI EL PERÍODE DE PRE-INSCRIPCIÓ PER LA FUTURA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL.


La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera informa que a partir d’avui i fins al dia 14 de maig, s’obrirà el període de preinscripció per a la futura llar d’infants municipal. La regidora d’ensenyament Maria Angels Cayro, recorda que les inscripcions, s’atorgaran tenint en compte el varem que marca la generalitat.

La previsió de la Regidoria d’Ensenyament és poder disposar del nou equipament infantil a partir del mes de novembre d’aquest mateix any.
La nova llar d’infants municipals estarà situada a la prolongació del carrer Bruc, prop de l’actual llar d’avis de Can Comte. Maria Angels Cayro, avança que el projecte ja compta amb subvencions per poder-lo executar.

Les places que s’oferiran a la llar d’infants seran les següents: 7 places ordinàries (més una plaça d’educació especial) per a nens i nenes que cursin P0, 24 places ordinàries per a nens i nenes de P1 i 38 places ordinàries per als alumnes de P2. Tant als cursos de P1 com P2, es reserven dues places per alumnes d’educació especial.
L’horari mínim establert per a la llar serà de 9 a 12 h i de 3 a 5 de la tarda. A més, es preveuen hores d’acollida així com una ampliació de la jornada mínima. El preu de la llar estarà en funció de la jornada definitiva. Les persones interessades en fer la pre-inscripció, cal que s’adrecin a partir d’avui a les oficines municipals, ubicades a les antigues galeries comercials.