L’ESBART DANSAIRE DE BANYOLES, PROTAGONISTA EL PROPER CAP DE SETMANA DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ.


La programació estable de primavera del Teatre Clavé, presenta dins el cicle de música popular i tradicional, l’espectacle “dones d’aigua” de l’esbart dansaire de Banyoles. L’Esbart es va fundar l’any 1981 i va fer la seva presentació a Banyoles el 12 de setembre del mateix any.
Des de l’any 1986 forma part del Foment de la Sardana de Banyoles. En els darrers temps, el grup es planteja una sèrie de reptes, com treballar per adequar el seu repertori artístic als nostres dies, per tal que cada actuació sigui una mostra de l’ahir i de l’avui del nostre folklore.

L’actuació de l’esbart dansaire de Banyoles, serà diumenge, a les 7 de la tarda, al Teatre Clavé. Les entrades es poden reservar al mateix equipament o trucant al 93.765.05.72.