AVUI US OFERIM EL CALENDARI DEL PROPER CAP DE SETMANA. TAMBÉ RECORDEM LA VICTÒRIA DEL CP TORDERA, QUE ELS DEIXA EN UNA PRIMERA CLASSIFICACIÓ.


Comencem per el futbol, el primer equip jugarà el dissabte dia 3 a les sis de la tarda a casa dels del Blanes “B”, mentre que el CF Tordera “B” ho farà a casa el proper diumenge a les cinc de la tarda contra el Navata.

Pel que fa al bàsquet, després del petit descans que es van prendre els dos equips, tornaran amb força, tots dos jugaran dissabte fora de casa, l’equip masculí sènior jugarà contra el Farners A a les set de la tarda i el sènior femení jugarà a casa de les Escolapies de Figueres, també a les set de la tarda.

D’altra banda al vòlei, l’equip sènior masculí jugarà a casa dels del CV Torredembarra el proper diumenge, per raons alienes a la emissora no disposem de l’horari del partit; en canvi, el segon equip del CV Tordera jugarà dissabte al pavelló municipal contra el Barberà a les 4 de la tarda. L’equip femení jugarà a casa de les del Tornem Vòlei.

I ja a l’hoquei, els resultats, les classificacions i el calendari per el proper cap de setmana es el següent:

Comencem pels benjamins, el primer equip va vèncer contra el Sant Ramon B amb un resultat de 5 a 10 gols, deixant-los en una segona posició darrere del CP Voltregà B, els informem que s’ha ajornat el partit que tenien previst contra el Sant Cugat B. Els del Benjamí B en canvi, van perdre per un resultat de 7 a 1 gols contra el Cerdanyola B, estant en una quarta posició.

Donem pas als alevins, el Tordera A va guanyar per un resultat de 1 a 7 gols contra el Castellet, estant en una tercera posició, el partit que tenien planejat contra el CT Barcino s’ha ajornat; els del aleví B, líders de la seva categoria van guanyar contra el Mollerussa A per 9 gols a 5. El dissabte jugaran contra l’Olot a les 4 de la tarda.

Els infantils no van jugar el passat dissabte donat que el seu partit estava ajornat. Recordem que es mantenen en una setena posició. El dissabte jugaran contra l’Olot també fora de casa i serà a les cinc de la tarda.

Continuem amb els juvenils, el Juvenil C tenia un partit ajornat contra el Sant Cugat, actualment es mantenen en una setena posició amb nou punts; el juvenil B descansava, es mantenen en primera posició amb 18 punts; el juvenil A va perdre contra el FC Barcelona per 4 gols a 2 , un partit que els ha deixat en quarta posició. Us informem que els partits previstos per el proper cap de setmana s’han ajornat.

Aquest cap de setmana, els nois del júnior jugaran a casa de l’Hoquei Just el dissabte a les quatre de la tarda desprès del merescut descans de la setmana passada, actualment es troben en una segona posició amb dotze punts.

I ja als primers equips, la segona catalana del CP Tordera descansarà després de guanyar per 8 a 6 contra el Premià, a les classificacions es mantenen en una primera posició; la primera catalana va guanyar contra el CH Lloret per tres a dos gols, aquest diumenge jugaran a casa, i serà contra el Malgrat a tres quarts de set de la tarda.

La primera nacional, va guanyar contra el CP Tarradell per un gol a 4, el pròxim dissabte es disputaran contra el CPP Areces elecinco a dos quarts de nou del vespre, actualment, son primers de llista.