LES ELECCIONS EUROPEES ARRIBEN DIUMENGE, AMB L’INCERTESA DE LA PARTICIPACIÓ DELS ESPANYOLS. A TORDERA MÉS DE 9.000 PERSONES, ESTAN CRIDADES A LES URNES.


Més de 9.000 torderencs, estan cridats a votar, aquest diumenge 13 de juny, en les eleccions europees. Els col·legis electorals, obriran les seves portes a les 9 del matí, i com ja és habitual la nostra població compta amb 6 col·legis: Ignasi Iglesias, Alcalde Vendrell, Santiago Rusiñol, IES Lluis Companys, Sant Pere i Angel Custodi. Els diferents col·legis electorals romandran oberts fins les 8 del vespre, moment en el qual es farà el recompte dels vots.

Els serveis informatius de Ràdio Tordera, ha preparat per diumenge, 13 de juny, informatius especials, per cobrir el desenvolupament a Tordera, de les eleccions europees. Ràdio Tordera, oferirà butlletins a la 1 del migdia i a les 6, 7 i 8 de la tarda. Seguidament, s’informarà del resultat final de les eleccions europees a Tordera, amb la valoració dels representants locals.