LA REGIDORIA DE FESTES I ELS PRESIDENTS DELS VEÏNATS DE TORDERA ACORDEN DONAR LLIBERTAT A LES NOIES DELS BARRIS QUE VULGUIN PRESENTAR LA SEVA CANDIDATURA A PUBILLA AL CENTRE DEL POBLE I NO ALS SEUS VEÏNATS CORRESPONENTS


Totes les noies dels veïnats que vulguin aparèixer en la llista de candidates a pubilla del centre Tordera, ja podran fer-ho. La regidoria de festes i els presidents dels veïnats de Sant Pere, Sant Andreu, Sant Daniel i Fibracolor, han arribat a un acord per permetre que les noies d’aquest veïnats, que no vulguin sortir en les llistes de pubilles del seu barri, si que puguin aparèixer a les llistes de candidates del centre poble.

Els veïnats i l’ajuntament, demanen a les noies disposades a realitzar aquest canvi, que ho comuniquin el més aviat possible. Precisament aquest mes de juny, se celebraran les festes dels veïnats de Sant Andreu i Sant Pere, amb l’elecció de les seves pubilles, com un dels actes més destacats.