L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI, COMMEMORA EL SEU 27è ANIVERSARI AMB DIVERSES ACTIVITATS ENTRE EL 18 I 21 DE JUNY.


L’associació de gent gran de l’esplai, organitza en motiu del seu 27è aniversari un seguit d’actes els dies 18, 19, 20 i 21 de juny. El divendres, 18 de juny, a les 2 del migdia, s’ha preparat un dinar de germanor per als socis, amb la presència d’autoritats i representants de la fundació la caixa, a les 7 de la tarda, ball a l’esplai amb el conjunt “notes d’or”. El dissabte, 19 de juny, a les 7 de la tarda, davant l’esplai, audició de sardanes. Al descans coca i cava per a tothom. El diumenge, 20 de juny, a les 12 del migdia missa cantada per el cor de la parroquia, en sufragi dels difunts de l’esplai, a dos quarts de 7 de la tarda, a la terrassa de l’esplai, ball amb l’organista David. El punt i final, a la celebració del 27è aniversari, el posarà el dilluns, 21 de juny, l’actuació de la coral de l’associació de jubilats i pensionistes de Blanes.

El concert, se celebrarà a l’esplai a les 6 de la tarda. Els actes del 27è aniversari de l’esplai, compten amb la col·laboració de l’ajuntament de Tordera i la Fundació La Caixa.