El Rusc i l’Ajuntament us conviden a l’acte de benvinguda al Nadal en el marc del Dia Internacional de les persones amb discapacitat


Avui Tordera s’adhereix a la celebració del Dia Internacional de les persones amb DisCapacitat amb una activitat adreçada a tots els públics, a la Plaça de l’Església.

Com cada any, els representants de la Fundació Joan Pujol – El Rusc, seran els encarregats de llegir el manifest de la jornada i desplegar una pancarta que han treballat per a l’ocasió, en un acte que començarà a les 17:30h.

Tot seguit, i trobant-nos a les portes de les festes de Nadal, tindrà lloc l’encesa simbòlica de l’enllumenat de Nadal  i una xocolatada organitzada amb el suport de la Comissió de Festes. Per aquest motiu, ahir es va instal·lar un pi a la mateixa plaça que s’il·luminarà durant aquestes festes. Ho explica la regidora d’obres i serveis, Bàrbara Vergés.

Encesa llums

L’acte, obert a tothom i organitzat pel Rusc i l’Ajuntament, estarà amenitzat per la música swing de nadal del Trio Cavallieri. Per a una bona organització de la xocolatada i d’acord amb la campanya impulsada per l’Àrea de Medi Ambient, ResiduZero, es recomana que tothom es porti la seva tassa. 

Amb aquesta iniciativa es donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal a Tordera que organitzen les entitats i el propi Ajuntament. Actes que ja s’estan treballant per dur-los a terme sempre i quan les mesures contra la pandèmia ho permetin, com el mercat solidari per la Marató, el parc infantil de Nadal, el pessebre vivent a Sant Pere, els Pastorets, la Fira de Nadal, la festa de Cap d’Any o l’arribada dels Reis d’Orient.