Divendres, 7 octubre, 2022
IniciApp24 casos Covid a Tordera aquesta setmana

24 casos Covid a Tordera aquesta setmana

El CAP Tordera informa que la situació epidemiològica al municipi augmenta. Durant l’última setmana s’han registrat 24 casos positius de Covid-19 i un total de 44 positius els últims 14 dies. El risc de rebrot es situa molt alt amb un valor de 255. Baixa l’índex de reproducció de l’epidèmia a 0.88 (l’epidèmia creix si el valor és superior a 1).

Segons el departament de Salut, no tenim cap grup escolar confinat. La vacunació contra la covid als nens i nenes d’entre 5 i 11 anys és una de les qüestions que hi ha sobre la taula. La Comissió Europea va anunciar aquest dimecres que el vial estarà disponible als països de la Unió a partir del 13 de desembre. L’executiu comunitari té el compromís de Pfizer, la marca que va rebre l’aprovació comunitària per comercialitzar el vial pediàtric, perquè es pugui començar a distribuir a mitjans d’aquest mes.

ÚLTIMES NOTÍCIES