Horticultors de Tordera denuncien un augment de robatoris en els seus conreus


Diversos propietaris i horticultors dels horts ubicats al costat del Riu Tordera han denunciat l’augment de robatoris en els seus conreus. Asseguren que aquest estiu la situació s’ha tornat insostenible i que els robatoris i saquejos s’han produït a pràcticament totes les parcel·les i en reiterades ocasions. Aquests horts estan situats entre el pàrquing del carrer Roger de Llúria i el passeig fluvial amb una vuitantena de parcel·les. Daniel Martin, horticultor afectat recorda que de robatoris sempre s’han produït, però no amb aquesta intensitat i freqüència.

robatoris horts 1

Davant aquesta situació han iniciat una recollida de signatures i han presentat una instància a l’ajuntament per demanar més vigilància i seguretat. En aquest sentit, demanen la instal·lació de dues càmeres que permeti dissuadir els lladres.

robatoris horts 2                                                                                                                                              

Veïns del carrer Roger de Llúria han assegurat veure durant la nit persones amb llanternes a la zona dels horts. Cal destacar que la majoria de persones que treballen en aquestes terres són gent gran, i constaten que aquesta situació els provoca molta ansietat i preocupació.