IniciAppA partir d’avui s’amplia l’horari de visita als pacients no Covid ingressats...

A partir d’avui s’amplia l’horari de visita als pacients no Covid ingressats als hospitals de la Corporació

Donada l’estabilització de casos Covid-19 als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Blanes i Calella, a partir d’aquest dilluns 20 de setembre s’amplia l’horari de visita de familiars als pacients no Covid ingressats. Aquesta nova obertura va acompanyada d’unes mesures estrictes per evitar contagis a l’interior dels centres.

Fins ara els pacients no Covid hospitalitzats podien rebre visites al migdia de 12 a 14 h, i des d’aquest dilluns s’estableix una nova franja horària de dues hores en el torn de tarda, de 18 a 20 h. Cal destacar que només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant per pacient, procurant que sempre sigui la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts dels centres hospitalaris.

Pel que fa al servei d’Urgències dels dos hospitals es mantenen les visites d’una hora al dia, de 13 a 14 h, als pacients no Covid que es troben ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’àrea de crítics.

ÚLTIMES NOTÍCIES