El CAP Tordera obre llista per vacunar-se dimecres vinent


Les persones que fins avui no s’hagin vacunats per qualsevol motiu tenen una nova oportunitat dimecres vinent a Tordera. El CAP obre llista per vacunar-se amb primeres i segones dosis de Pfizer per dimecres vinent 22 de setembre a l’esplai de la gent gran. El director del CAP, Leonardo Heredia fa una crida a vacunar-se per evitar complicacions davant una infecció de Covid-19.

Heredia vacunacio 17 setembre

A L’Esplai de la gent gran s’injectaran avui unes 300 primeres i segones dosis de Pfizer. L’equip de vacunació del CAP  Tordera fa una crida als usuaris per actualitzar les dades que consten al registre del CAP i millorar la comunicació i l’enviament de SMS. L’Ambulatori recomana la població demanar cita prèvia trucant al Tel. 937642790 o des d ela pàgina web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/