EL TEATRE CLAVÉ, COMENÇA AVUI EL PERÍODE DE MATRICULACIONS PEL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA, DE CARA EL PROPER CURS.


El Teatre Clavé, està immers en les mostres de les aules de formació artística. Aquest diumenge, s’oferirà la mostra dels alumnes de l’aula de teatre, a les 6 de la tarda i el 27 de juny, de l’escola de dansa. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, explica que el centre de formació artística, viu un magnífic moment, i tenen per objectiu arribar els 400 alumnes de cara el proper curs.

Avui comencen el període de matriculació, per tots aquelles persones interessades en participar en qualsevol disciplina del centre de formació. Josep Navarro, recorda que les matriculacions es poden formalitzar fins al 23 de juliol, en el Teatre Clavé.

El Teatre Clavé, va inaugurar dimecres una exposició dels alumnes de l’aula de belles arts. La mostra és podrà visitar fins a finals de mes, en l’horari habitual del equipament.