IniciNoticiesCultura LA PUBILLA DE TORDERA I DEL MARESME, CARME NEIRA I L'HEREU...

LA PUBILLA DE TORDERA I DEL MARESME, CARME NEIRA I L’HEREU DE TORDERA I FADRÍ COMARCAL, JORDI PIMAS, ACOMPANYATS PER PUBILLES I HEREUS DE TOT CATALUNYA, VISITARAN AVUI EL PROGRAMA LA COLUMNA DE TV3 I DEMÀ EL PARLAMENT DE CATALUNYA I EL PALAU DE LA GENERALITAT.

La pubilla de Tordera i el Maresme, Carme Neira i l’hereu de Tordera i fadrí comarcal, Jordi Pimas, formaran part del grup de pubilles i hereus de tot Catalunya, que visitaran avui el programa la columna de TV3 i demà el parlament de Catalunya i el palau de la generalitat. Aquesta tarda, les pubilles i hereus, faran de públic en el programa La columna que presenta Julia Otero, a partir de dos quarts de 5 de la tarda.

Demà, El foment de les tradicions catalanes, ha organitzat una visita al parlament de Catalunya i el palau de la generalitat. Carme Neira, ens explica el programa previst en la visita.

La visita en el parlament i el palau de generalitat, s’ha convertit en els darrers anys en una sortida habitual del foment de les tradicions catalanes, format per col·lectiu de pubilles i hereus de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES