Acord entre les dues associacions de Mas Móra per l’ús del local social


L’Associació de Veïns de Mas Móra i Units per Mas Móra, les dues associacions veïnals de la urbanització, han signat un acord amb l’Ajuntament de Tordera per establir un ús compartit del local social.

Aquest espai, de titularitat pública per part de l’Ajuntament de Tordera, es va crear per a l’ús dels veïns i l’associació, fa uns anys. Actualment, però, hi ha dues associacions que vetllen pels interessos de la urbanització i, per això, s’ha volgut arribar un acord per tal que tothom ho pugui fer servir. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

local compartit mas mora alcalde

És per això que els dos presidents de les entitats han signat un conveni, juntament amb l’alcalde Joan Carles Garcia, per tal de respectar l’ús compartit del local social de la urbanització.  El president d’Units per Mas Mora, Francisco José Trives, ha volgut valorar a Ràdio Tordera què significa aquesta signatura.

local compartit mas mora fran

D’aquesta forma es busca el consens entre les dues associacions.