Suspeses les visites als hospitals de Blanes i Calella per la Covid-19


Des d’aquest dilluns 26 de juliol han quedat suspeses temporalment les visites als pacients ingressats en els hospitals comarcals de Calella i Blanes. Tal i com ha indicat la Corporació de Salut Maresme i la Selva, la mesura es fa efectiva donada la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 i l’empitjorament de les dades d’ingressos en els dos centres. Tan sols es podrà accedir en casos molt excepcionals com,  per exemple, la visita d’una sola persona en  pacients pediàtrics, obstètrics, situacions de final de vida o persones amb dependència física o cognitiva i en aquelles situacions de gravetat que l’equip assistencial consideri oportunes.

Tampoc es permetrà l’entrada d’acompanyants a consultes externes, exceptuant menors d’edat o persones amb dificultat de mobilitat o comprensió.

La mesura estarà activa fins a nou avís.