Divendres, 1 juliol, 2022
IniciAppEl Club Patí Tordera té la plantilla tancada a l’espera de l’anunci...

El Club Patí Tordera té la plantilla tancada a l’espera de l’anunci de l’entrenador

El passat divendres 23 de juliol, la presidenta del Club Patí Tordera Carme Vila va ser la convidada dins del programa de la “Banqueta d’estiu”. Amb ella es van poder tractar diferents temes d’actualitat que tenen incidència dins del club com el balanç de la temporada, l’afectació i adaptació de la pandèmia o la coordinació de la institució en si. Un dels altres apartats comentats va ser la plantilla del primer equip. Tal com va confirmar la mateixa Carme Vila, després del fitxatge del lloretenc Adrià Farré, el conjunt no espera incorporar ningú més sempre hi quan no sorgeixi cap altre moviment.

Vila projecte esportiu 1

Pel que fa a l’entrenador, Vila assegurava que ja el tenen però que de moment no poden fer l’anunci de la persona que assumirà aquest càrrec per la propera temporada. Així ho anunciava.

Vila projecte esportiu 2

Des del CPTordera estan treballant amb la confecció dels actes del 75è aniversari. Són cautelosos a l’hora d’organitzar segons quins esdeveniments per les mesures restrictives de la Covid-19. El que si que es farà properament, és la presentació de la nova equipació commemorativa de l’aniversari i que l’entitat ja té dissenyada i encarregada.

L’entrevista sencera amb la presidenta la podeu recuperar a través de la ràdio a la carta.

ÚLTIMES NOTÍCIES