El centre “De Tots” de Tordera duplica la demanda degut a la pandèmia


El centre de distribució d’aliments i roba “De Tots” de Tordera ha duplicat la demanda de les famílies respecte l’any 2019. La pandèmia ha estat l’agreujant principal de la crisi econòmica. Aquesta situació ha bolcat a moltes famílies torderenques a demanar un recolzament.

Tot i que els usuaris han baixat respecte l’any passat, quan el pic de famílies ateses era de 240-250, les dades encara segueixen a l’alça. Aquest any 2021 el rebost està atenent 160 famílies, el doble que el 2019. Ho detalla el coordinador del “De Tots”, Manel Salvador.

manel rebost de tots 1

Aquestes dades, de mitjana, signifiquen que són ateses 10 famílies cada dia. Unes xifres que iniciatives com les de l’Escola Vedruna Tordera o la Biblioteca de Tordera, intenten revertir. El centre es mostra molt satisfet amb aquestes propostes que busquen recollir aliments per a les famílies de Tordera. Manel Salvador agraeix al poble la seva solidaritat i recorda quins aliments són els més necessitats.

manel rebost de tots 2

Per col·laborar amb l’entitat es poden fer donacions al local del centre, situat al polígon de Can Verdalet de Tordera o comprant productes als supermercats (DIA, Consum, Bonpreu i Mercadona) que la mateixa entitat va a buscar diàriament als establiments. Per a més informació es pot contactar amb el centre de distribució d’aliments i roba “De Tots” a través del telèfon 93 764 24 26.