Tordera arriba a 10.000 veïns vacunats amb una dosi de la vacuna


Amb la darrera actualització del departament de salut, 7364 persones de Tordera ja estan immunitzades de la COVID-19 després d’haver rebut les dues dosis de la vacuna. D’altra banda, un total de 10086 estan a l’espera de la segona dosi després d’haver-ne rebut la primera. Segons dades del departament de salut 519 persones han rebutjat posar-se la vacuna. L’equip de vacunació del CAP Tordera fa una crida als usuaris per actualitzar les dades que consten al registre del CAP i millorar la comunicació i l’enviament de SMS. L’Ambulatori recomana la població major de 30 anys demanar cita prèvia trucant al telèfon 93.764.27.90. El director del CAP, Leonardo Heredia celebra que la majoria de persones majors de 40 anys ja estan vacunats però alerta que no es pot abaixar la guàrdia.

Heredia 7 juliol

En aquest moments, el 42% els torderencs que han rebut la segona dosi i un 57,6% de vilatans han rebut la primera.