IniciNoticiesEntitats LA PICABARALLA VEÏNAL A L'URBANITZACIÓ LES FERRERES CONTINUA DESPRÈS DE LA...

LA PICABARALLA VEÏNAL A L’URBANITZACIÓ LES FERRERES CONTINUA DESPRÈS DE LA REUNIÓ MANTINGUDA DIMECRES ENTRE LES DUES PARTS I L’AJUNTAMENT.

La picabaralla veïnals a l’urbanització les ferreres continua. Dimecres, es van reunir les dues parts veïnals i l’ajuntament, amb l’objectiu d’acostar posicions, una trobada que va acabar sense acord. Un grup de veïns de l’urbanització, es neguen que la junta de compensació, formada per un altre grup de veïns, es faci càrrec dels treballs de millora de l’urbanització i reclamant que les obres les porti a terme l’ajuntament.
El portaveu dels veïns, Jose Luis Navas, assegura que no és va arribar en cap acord i reitera la seva voluntat que les obres és facin per cooperació, en la qual l’ajuntament és faci responsable dels treballs.

El regidor d’urbanisme de l’ajuntament de Tordera, Arseni Garcia, assegura que les postures entre els veïns són molt radicals i va reiterar l’idea de l’ajuntament de resoldre l’urbanització.

El portaveu del veïns, Jose Luis Navas, ha criticat l’oposició radical del partit socialista de Tordera, davant la seva proposta que les obres es facin per cooperació

La portaveu del PSC, Conxita Rodriguez, respon a les critiques, defensant la seva postura les obres és facin per compensació, i que és resolgui definitivament la situació de les ferreres.

Tot i que les negociacions no estan trencades, el grup de veïns anuncien una nova manifestació per aquest dissabte, 10 de juliol, a les 10 del matí de encreuament del cementiri de l’estany fins a l’entrada del poble. Els veïns, també reiteren la seva voluntat de tallar la N-II i fer noves manifestacions de cara les properes setmanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES