El Club Futbol Tordera perd el seu primer partit de Copa Segona amb polèmica inclosa


Aquest passat dissabte 3 d’abril, el primer equip del Club Futbol Tordera va viatjar fins a la localitat gironina de Quart. Els locals es van imposar 3-2 als torderencs en un partit que no es volia disputar. El Club Futbol Tordera va demanar oficialment al Quart UE posposar l’enfrontament per falta d’efectius. De fet, entre lesionats i baixes per motius personals van faltar fins a 5 jugadors torderencs. Entre ells, Nil Victòria, Pol Victòria, Jose Manuel Martínez, Edu Vega i Pide. Davant aquesta situació, el Quart no va acceptar la proposta del canvi de data.

Segons va informar el segon entrenador del Club Futbol Tordera després del partit, Marc Moles, el Quart al·legava que no tenia camp per competir entre setmana. Davant aquesta situació, el Tordera va proposar una nova opció:

Moles post quart 1

Finalment, el partit es va disputar però també va acabar amb batussa. Un enfrontament que va començar dominant clarament el Tordera. Un joc molt trencat però que aprofitava Isaac Ruiz després de rematar amb el peu una jugada a pilota aturada, perfectament picada per Àlex Sánchez. Una combinació dels jugadors més joves de l’equip, que estrenaven marcador. De fet, els joves van prendre un bon paper. Fins a 4 jugadors del filial van ajudar al primer equip i Moles en fa una bona valoració.

Moles post quart 2

Tot i la bona presència del Tordera a la primera part, la segona es va capgirar. Al 7 de la segona, el Quart empatava el partit després d’una bona jugada de l’equip local.

Sis minuts més tard, el Quart remuntava gràcies a una bona jugada individual. El 3-1 no trigava a arribar i sentenciar el partit, després d’una còmode rematada al cor de l’àrea, quan faltaven 20 minuts per acabar l’enfrontament. A partir de llavors, un partit molt desfet on el Quart va agafar el domini i va fer passar el temps.

Al minut 91’, Joan Ferrer (que havia entrat pocs minuts abans) entrava a l’àrea rival rifant-se de 3 defensors i feia el 3-2.

Tan sols 3 minuts més tard, també en l’afegit, Joan Ferrer repetia la jugada però que, aquest cop, treia sota pals el porter. El partit, però, no va acabar bé.

A l’última jugada del partit, Mame rep la pressió d’un defensa que cau al terra i Mame el trepitja per la inèrcia. El jugador rival s’enfronta al torderencs i comença una baralla sobre el terreny de joc. A més, tal i com va demostrar la transmissió del futbol per Youtube, un aficionat del Quart va empènyer Mame, després de l’acció i segons els mateixos jugadors torderencs, es van propinar insults racistes. Una versió que segons el mateix aficionat, ha negat a Ràdio Tordera haver fet cap comentari racista. Aquesta situació amb molts nervis sobre el terreny de joc que va implicar a molts jugadors d’ambdós equips.

Aquesta situació va ser la cirereta del pastís d’aquest partit, que també va tenir tensió. Malgrat tot, el Tordera no va aconseguir la victòria i ara és 4t amb 3 punts, a 1 del líder (Blanes i Quart). El proper rival és el Tossa UE, aquest dissabte a les 16:00h.