AVUI FINALITZA EL PERÍODE PER VOTAR ELS CANDIDATS A HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2004. D’ALTRA BANDA, LA COMISSIÓ DE FESTES RECORDA QUE ENCARA ES PODEN SOL·LICITAR LES LLOTGES DE FESTA MAJOR.


A mitjans de juliol es van repartir pel poble els llistats de joves nascuts entre l’any 1982 i el 1986 per tal que es puguin votar els candidats a pubilla i a hereu de Tordera. Avui s’acaba el període per poder votar a les urnes que es troben a diversos establiments comercials.

D’altra banda, la comissió de festes recorda que encara es poden aconseguir les llotges de la festa major de Tordera. Les llotges es poden sol·licitar fins al 13 d’agost a les antigues galeries comercials. El preu de les llotges és de 57 euros. La regidora de Cultura i festes, MºÀngels Cayró, explica el funcionament del lloguer de les llotges i informa sobre les orquestres que tocaran en el ball de nit.

El sorteig es realitzarà el 16 d’agost a les 8 del vespre al local Emili Vendrell.