L’ENTITAT EL CRIT PREPARA PER DISSABTE “LA NIT DE VARIETATS”, AMB ACTUACIONS DE TEATRE I MÚSICA.


L’entitat juvenil CRIT prepara per al 7 d’agost la Nit de Varietats.
Es tracta de la segona activitat organitzada en el marc de “la Peixera” del Parc Prudenci Bertrana que l’entitat inclou en el programa d’actes Estiu Jove 2004.

La Nit de Varietats començarà a les 11 de la nit i comptarà amb una actuació de la companyia de teatre Akit’enganxu, un concert amb el cantautor torderenc Friscu i un espectacle de percussió i veus a càrrec del duet local “Els homes del temps”, tal i com explica el membre de l’entitat, Carles Vendrell.

Al finalitzar les actuacions es deixarà l’escenari lliure per a tots aquells qui vulguin mostrar les seves habilitats en públic. La Nit de Varietats tindrà l’entrada gratuïta i hi haurà servei de bar.