Empat del CPTordera i derrota del sènior femení del CEEB Tordera a la seva estrena


Bona imatge del sènior femení del CEEB Tordera davant d’una de les rivals més difícils de la categoria, el filial del Snatt’s Femení Sant Adrià. Malgrat que les visitants van ser superiors, les torderenques van plantar cara, però el desgast físic i la posada en escena del retorn conjuntament amb la falta del ritme es va acabar de tancar el marcador final de 51-87.

Partit travat, però resolt per part del CPTordera en aquesta jornada 16 de l’OK Lliga Plata. Els torderencs van patir la necessitat del Capellades de puntuar si o si en el duel de dissabte. A la primera part, Marc Povedano posava el 0-1 i amb aquest resultat arribaríem a la mitja part. A la represa, els grocs i vermells van poder certificar l’empat quan portàvem dos minuts disputats gràcies a Guillem Coll. Semblava que la imatge ja era diferent, però els visitants novament van posar-se per davant gràcies a l’Aleix Córdoba. Amb un Tordera col·locat dins de l’àrea del Capellades, pressionant i creant jugades per aconseguir l’empat, a dos minuts pel final, altra vegada Coll de més enllà del mig del camp va convertir un golàs que va permetre als de casa poder sumar un punt amb el 2-2 final. Cal destacar una vegada més la faceta golejadora del reforç d’hivern Guillem Coll que amb tres partits porta 6 gols.