93 torderencs/ques tenen dret a votar a les eleccions del FCBarcelona


Segons dades facilitades pel mateix departament de comunicació del club blaugrana a l’equip d’esports, durant el període electoral a la presidència del FCBarcelona, 93 torderencs/ques tenen dret a votar en aquests comicis. Aquest proper diumenge 7 de març es posarà el punt i final en aquest procés que decidirà perquè el futur de l’entitat quedi en mans d’un dels tres candidats; Joan Laporta, Victor Font o Toni Freixa. El president de la Penya Barcelonista de Tordera, Lluis Agell compartia les sensacions prèvies.

Agell eleccions fcb1

Agell confirmava que la gent s’està esperant massa a fer-ho presencialment i es poden trobar que no ho puguin fer o siguin sancions pel confinament comarcal. També argumentava que aquestes eleccions són molt importants pel futur del club.

Agell eleccions fcb2

La descentralització és una de les singularitats, juntament amb el vot per correu, de les eleccions a la Presidència i la Junta Directiva del FC Barcelona. Els socis amb dret a vot s’han repartit entre sis seus diferents ubicades a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra la Vella. Cada soci està assignat a una d’aquestes seus i únicament podrà fer efectiu el seu vot en la seu que estigui convocat. 

Actualment a Tordera hi ha registrades 130 persones com a socis/es del FCBarcelona.