Residents i personal de Can Comte reben la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19


Ahir a la tarda es va administrar la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 als residents i al personal de la residència Can Comte.  La segona dosi arriba 21 dies després de rebre la primera. Així s’ha vacunat la trentena de residents i la vintena de professionals de la residència pública torderenca. Un cop administrada la segona dosi, caldrà esperar encara unes 10 dies més per a que estiguin immunitzats. 

Paquita Segura, infermera del centre es mostrava molt contenta de rebre la segona dosi.

segona dosi 1

La directora de la residència Can Comte, Carmina Sans diu que no ens podem relaxar i cal continuar amb les mesures adoptades fins ara.

segona dosi 2

Can Comte ha estat residència blanca des de l’inici de la pandèmia fet que ha motivat ser una de les primeres residències de la comarca en rebre les dosis de les vacunes. Tot i les vacunacions, la residència ja ha informat que es mantindran totes les mesures fins a nou avís del Departament de Salut.