El primer equip del rugbi no pot entrenar pel confinament municipal


Malgrat que el primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera podria entrenar a les instal·lacions habituals que utilitzen, el confinament municipal els està impedint poder realitzar les sessions setmanals. Tal com explicava en Lluís Torrelles jugador torderenc, la majoria de jugadors no són del municipi i això fa que la falta de membres no puguin tirar endavant els entrenaments.

Torrelles entrenaments 1

Pel que fa a la resta de categories han pogut unir-los i d’aquesta forma es poden tirar endavant alguns entrenaments. Torrelles afegia que els jugadors han rebut tot un seguit de propostes físiques per intentar mantenir la forma.

Torrelles entrenaments 2

En Lluís Torrelles també comentava que des de la federació catalana de rugbi no han comunicat cap canvi respecte a l’aturada esportiva i ja dóna per fet que poques coses canviaran fins a final de temporada.