El CAAD Maresme activa la campanya “Amb tu no tinc fred”


Els termòmetres es desplomen i el Centre d’Atenció d’Animals de Companyia (CAAD) Maresme activa la campanya ‘Amb tu no tinc fred’. Es fa una crida urgent per trobar persones voluntàries que puguin acollir temporalment els animals més vulnerables al fred.

El CAAD Maresme es troba ubicat a Can Carmany (darrera el cementiri d’Argentona). L’espai, envoltat de natura, és ideal per als animals, però també té l’inconvenient que pateix més les inclemències del temps i aquests dies, amb la forta baixada de les temperatures, les nits i matinades són especialment difícils. Ho explica La directora del Centre, Mar Alcalà.

caad 1

Les persones que vulguin i puguin acollir durant aquests dies algun dels animals que es troben al CAAD Maresme poden contactar amb el Centre enviant un missatge al correu electrònic: atencioanimals@ccmaresme.cat o al Tel. 93 797 42 72. El Centre d’Atenció d’Animals de Companyia del Maresme és un servei comarcal que recull, acull i fomenta l’adopció dels animals abandonats. L’any 2020 va recollir prop de 1.200 gossos i gats extraviats o directament abandonats pels seus propietaris.