El coordinador del CFTordera Oriol Vila denúncia que s’utilitzen certificats d’auto responsabilitat per entrenar saltant-se el confinament municipal


Tal com va explicar el coordinador del Club Futbol Tordera Oriol Vila la setmana passada al Show dels Esports, un club de futbol de la zona està utilitzant certificats d’auto responsabilitat, per autoritzar a jugadors amateurs i de la base realitzar els seus entrenaments i poder així saltar-se el confinament municipal vigent. Malgrat que no ha volgut revelar el nom del club, creu que és una falta de respecte per a la resta d’entitats que si apliquen i compleixen les normes que els acaba perjudicant a tots i donen prioritat a la competició abans que la salut. Per aquest motiu ha volgut compartir públicament aquests fets que ell mateix anunciava.

Vila denuncia cftordera 1

I no només ha volgut manifestar l’ús dels certificats, segons ha precisat el mateix Vila aquesta entitat també se salta la normativa dels grups bombolla i durant les sessions preparatòries organitza partits.

Vila denuncia cftordera 2

Ara mateix volen esperar i donen marge al club esportiu perquè rectifiqui i tiri marxa enrere.

Amb la difusió de l’entrevista i el ressò de la notícia, volen evitar la confrontació dels despatxos i haver de posar pel mig a la mateixa federació o a altres organismes superiors perquè hagin de prendre decisions més dràstiques.