L’ESCOLA D’ADULTS DE TORDERA COMENÇA EL CURS AMB MÉS DE 140 ALUMNES.


L’escola d’adults de Tordera comença el curs amb 140 alumnes inscrits. Des de la Regidoria d’Ensenyament s’ha valorat molt positivament el nombre de matriculacions. Escoltem la regidora Maria Angels Cayro.

Un any més, l’Escola d’Adults oferirà cursos de neolectors, alfabetització en castellà i en català, cursos d’ordinador per a tres nivells, un curs de català escrit i un curs d’anglès. La principal novetat d’aquest curs serà la nova ubicació de les classes que enguany tindran lloc a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglésias (C/Dr. Fleming), excepte el cursos d’ordinador que es faran a la biblioteca. Maria Angels Cayro destaca les bones condicions de les dues instal·lacions.

Per altra banda, també estan en marxa els cursos de català per a adults que com cada any gestiona i coordina l’Oficina de Català de Tordera i el Consorci per a la Normalització Lingüística Maresme–Mataró i que un any més compta amb un bon nombre d’alumnes.