Ràdio Tordera fa un donatiu de 1000 euros al centre de distribució i roba De Tots


Davant les dificultats que ha portat la pandèmia i les necessitats de molts torderencs i torderenques, els membres i voluntaris de l’emissora local Ràdio Tordera han decidit destinar 1.000 euros del seu pressupost al centre de distribució i roba De Tots. El passat divendres, el director-gerent de l’emissora, Albert Sabater va fer entrega a l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia d’un xec per valor de 1.000 euros perquè el centre de distribució d’aliments i roba ho destini on cregui convenient.

Aquesta aportació neix de la voluntat dels mateixos membres i voluntaris de l’emissora. En una votació van decidir que les partides pressupostàries previstes per sopars, celebracions i altres esdeveniment públics de la ràdio, enguany es destinessin a favor d’aquest centre.