Una trentena de parades reforçaran el mercat de dimarts amb més llocs de alimentació, roba, calçat i complements


Davant les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya que limiten la interacció social, la mobilitat i el tancament d’activitats comercials no essencials durant el cap de setmana, el mercat de diumenge només va acollir productes d’alimentació a la zona habitual dels carrers Amistat i Roquet Aulet.

En paral·lel a aquesta decisió, l’Ajuntament reforçarà el mercat de dimarts on, a banda dels productes de proximitat que s’hi troben habitualment, s’ha ofert la possibilitat als marxants de diumenge de parar els dimarts a la plaça. Una trentena de parades reforçaran el mercat de dimarts amb més parades de alimentació, roba, calçat i complements. Per donar cabuda a aquests marxants, la zona d’influència del mercat dels dimarts s’ampliarà a la plaça de l’església, l’aparcament del darrere i la plaça de la concòrdia. Escoltem la regidora de mercats, Nàdia Cantero.

Nadia mercat

S’organitza seguint les directrius de la normativa dictaminada pel PROCICAT i amb l’objectiu de donar oportunitats als marxants i comerços que durant el cap de setmana han de tenir baixades les seves persianes

Finalment,  davant les restriccions de tancament d’activitats comercials no essencials durant el cap de setmana , molts comerços de Tordera van obrir ahir dilluns.