Avui entren en vigor les noves mesures contra el coronavirus


El govern ha endurit un altre cop les mesures per reduir els contagis de la Covid-19 després de les festes de Nadal.

A partir d’avui hi ha confinament municipal de dilluns a diumenge. Per tant no es podrà sortir de Tordera. Algunes de les  excepcions són poder visitar familiars vulnerables o anar a la feina. El regidor de seguretat de l’Ajuntament de Tordera, Rafa Delgado recorda que les restriccions estan dins de la legalitat.

balanç mesures rafa 1

Pel que fa al comerç, les botigues de més de 400 metres hauran de tancar.  A d’avui dijous 7 de gener, doncs, tots els centres comercials hauran de tornar a baixar les persianes.

Durant el cap de setmana, també hauran de tancar totes les botigues no essencials. L’esport només es podrà fer a l’exterior. Els gimnasos i altres centre esportius hauran de tancar portes fins al 17 de gener. Les activitats extraescolars només estaran permeses dins del grup bombolla. Tot i això, les escoles obriran tal com estava previst l’11 de gener així com també es faran els exàmens universitaris presencialment.