UN GRUP DE JOVES ORGANITZA PEL 17 DE SETEMBRE UNA GIMCANA NOCTURNA AMB PROVES PER TOT EL POBLE.


Un grup de joves de Tordera, organitza el proper divendres, 17 de setembre, una gimcana nocturna. L’activitat oberta a tothom consistirà amb proves per tot el poble, tal i com explica un dels organitzadors.

Els grups participants han de ser de 5 persones, al preu de 6 euros cadascun. Al finalitzar la gimkana, hi haurà discoteca mòbil i un concert amb un grup local.

D’altra banda, els organitzadors fan una crida a tothom que vulgui participar en la gimkana, com a voluntari.

La gimkana nocturna, serà divendres 17 de setembre, a les 10 de la nit al parc de la sardana. Per inscripcions cal adreçar-se a Ràdio Tordera, fins al 16 de setembre. Per més informació trucar al 666.38.79.53 o 654.34.34.68 o a l’adreça electrònica: la_gran_gimcama@hotmail.com