RÀDIO TORDERA ORGANITZA DIVENDRES LA PRIMERA JORNADA DE PORTES OBERTES, AMB VISITES GUIADES PER L’EMISSORA I UNA CONFERÈNCIA.


Ràdio Tordera, prepara per aquest divendres, 17 de setembre, la primera jornada de portes obertes. Per aquest motiu, s’ha organitzat una visita guiada pels estudis de 3 a dos quarts de 9 del vespre. El director de l’emissora, Albert Sabater, assegura que l’objectiu de l’activitat, és obrir la ràdio al poble i explicar el seu funcionament.
La jornada de portes obertes, es completarà amb una xerrada titulada “Tordera actualitat, 15 anys desprès” a càrrec dels locutors torderencs Agustí Carles i Jaume Martínez. Albert Sabater, explica el contingut de la xerrada.
La xerrada, començarà a dos quarts de 9, a l’auditori del Teatre Clavé. Al finalitzar hi haurà pica-pica per tots els assistents. En motiu de la jornada, a banda del públic en general també s’ha convidat antics locutors i persones relacionades amb l’emissora.