LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT I L’ESCOLA D’ADULTS DE TORDERA ORGANITZEN UN CURS D’HISTÒRIA DE CATALUNYA PER ALS ALUMNES NOUVINGUTS DE L’ESCOLA D’ADULTS.


La Regidoria d’Ensenyament i l’Escola d’Adults de Tordera organitzen del 8 de maig al 26 de juny un curs d’Història de Catalunya adreçat únicament a les persones nouvingudes i que són alumnes de l’Escola d’Adults.
El curs pretén donar a conèixer els diferents fets històrics, culturals i socials més rellevants de Catalunya.
La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament vol que aquest curs serveixi com una eina més d’integració a la cultura catalana per a totes les persones nouvingudes que arriben al municipi i per a tots els qui formen part de l’Escola d’Adults en qualsevol dels seus àmbits. La regidora de cultura, Maria Angels Cayro, explica quin és l’objectiu del curs.

La regidora assegura que el curs comptarà amb la participació de 24 persones nouvingudes a Tordera.

El curs tindrà lloc els dilluns, a les 8 del vespre, al local social Emili Vendrell i hi podran participar únicament els alumnes matriculats als diferents cursos de l’Escola d’Adults.