LA POLICIA LOCAL VALORA MOLT POSITIVAMENT LES ACTIVITATS DE CLOENDA DEL CURS D’EDUCACIÓ VIÀRIA.


La Policia Local de Tordera va realitzar la setmana passada la cloenda del curs d’educació viaria que des del mes d´octubre està impartint a les escoles de Tordera.
Aquest any, el curs s’ha adreçat als 452 alumnes dels cursos de 1 r, 3r i 5è de Primària i 2n d’ESO que durant aquests mesos han estat rebent classes teòriques i pràctiques sobre circulació i seguretat viària.
Divendres passat, es va dur a terme la festa de cloenda, al parc de la sardana. La festa va comptar amb esmorzar per a tots els alumnes, animació amb el grup musical Pepiscolen, regals i premis del concurs de dibuix d’educació vial.
El inspector de la policia local de Tordera, Jordi Casas recorda quin era l’objectiu del curs d’educació vial.

La Policia Local de Tordera ha valorat molt positivament el curs d’enguany, que ha incrementat les classes pràctiques per als alumnes amb motiu de la campanya de foment dels valors cívics “Tordera x tots”.