Avui tenim ple ordinari amb 10 punts en l’ordre del dia


L’Ajuntament de Tordera convoca avui ple ordinari amb 10 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació del compte general de l’Ajuntament de Tordera de l’any 2019. En l’apartat de mocions, ERC en presenta dues sobre la reorientació de la nova política agrícola comuna i en defensa de la unitat de la llengua catalana. Junts x Tordera presenta una moció de suport a la petició dels consells esportius de Catalunya per declarar l’activitat física “bé essencial” i Ciutadans presenta una moció en suport a la restauració i centre d’estètica. El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió serà a porta tancada i començarà a les 19:00h.

El ple el podreu seguir en directe pel 107.1 fm o bé pel canal de youtube de Ràdio Tordera.