La Marató 2020, dedicada a la Covid-19, es farà des dels centres hospitalaris


La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest 2020 es viurà en directe des dels centres sanitaris de Catalunya. Serà una edició excepcional, dedicada a la recerca i la investigació de la Covid-19, i, per aquest motiu, la posada en escena serà innovadora.

La cap de comunicació, Begonya Garcia, explica que ja l’any passat van voler descentralitzar la campanya i aquest any la portaran a punts que han estat clau en la lluita contra la pandèmia, com els centres sanitaris o les residències de gent gran. D’aquesta manera, l’esdeveniment solidari vol servir d’homenatge als sanitaris i als professionals dels serveis essencials.

marato 1

La situació de pandèmia impedirà a les entitats organitzar gran part dels actes benèfics que es duen a terme habitualment per recaptar diners. Tot i així, des de la Marató els demanen que es reinventin i busquin noves maneres de col·laborar amb la causa.

Des de l’organització mai no fan una previsió dels donatius que esperen recaptar, però Begonya Garcia està convençuda que la xifra serà molt elevada perquè la campanya sempre funciona molt bé. I, tot i que no es puguin organitzar certes activitats, sí que es podran fer els donatius pels canals habituals.

marato 2

De fet, qui ho vulgui ja pot fer la seva aportació a través de la pàgina web de La Marató, d’una transferència bancària, d’un bizum o bé trucant al telèfon gratuït 900 21 50 50 cada dimecres de 19:00 a 21:00 hores. Telèfon que el 20 de desembre de la Marató estarà operatiu tota la jornada.