Aquest dissabte arriba el clàssic de l’OK lliga Plata entre el CPTordera i el Shum Maçanet a porta tancada


Demà a les 19:45h en directe per Ràdio Tordera i també per streaming a través del canal de youtube d’aquesta casa, arriba el clàssic dels clàssics d’hoquei patins. El CPTordera rebrà al Parroquial la visita del Shum Maçanet en un partit on els dos equips necessiten la victòria el més aviat possible per poder establir-se en un millor balanç a la classificació. L’entrenador groc i vermell, Tete Hugas descrivia l’equip rival.

Hugas previa maçanet 1

Hugas avisava que per part del Tordera estan a punt pel clàssic i es mostren il·lusionats de poder demostrar coses positives sobre la pista.

Hugas previa maçanet 2

El partit serà a porta tancada i no podrà entrar cap aficionat. Només accediran al pavelló, els jugadors, àrbitres, tècnics, membres de seguretat i sanitaris, mitjans de comunicació i personal del club.