Fotoclub Tordera recorda que encara es pot adquirir el calendari solidari 2021


Fotoclub Tordera presenta la nova edició del “Calendari Solidari”. Aquesta iniciativa anual de l’entitat, vol recollir fons que es destinen íntegrament a la Marató de TV3.

Enguany, degut a la crisi del coronavirus, l’entitat ha hagut de canviar la temàtica que hi havia prevista per l’edició del 2021. El confinament i l’anul·lació de les activitats esportives ha impossibilitat la creació del calendari de clubs esportius. El president de Fotoclub Tordera, Xavi Llop, explica el canvi de tema en declaracions al Tordera en Directe.

calendari solidari 1

Tot i així, la iniciativa no s’ha aturat i, aquest any, el calendari ha captat unes imatges inèdites sobre les masies de Tordera.

Ja es pot reservar el calendari solidari, que destina tots els beneficis a l’estudi i la lluita contra la COVID-19 a través de la fundació de La Marató, omplint el formulari que es pot trobar a la web: fotoclubtordera.cat.