RÀDIO TORDERA ORGANITZA AVUI LA PRIMERA JORNADA DE PORTES OBERTES, AMB VISITES GUIADES PER L’EMISSORA I UNA CONFERÈNCIA.


Ràdio Tordera, prepara per avui la primera jornada de portes obertes. Per aquest motiu, s’ha organitzat una visita guiada pels estudis a partir de les 3 fins a dos quarts de 9 del vespre. El director de l’emissora, Albert Sabater, assegura que l’objectiu de l’activitat, és obrir la ràdio al poble i explicar el seu funcionament.

La jornada de portes obertes es completarà amb una xerrada titulada “Tordera actualitat, 15 anys després” a càrrec dels locutors torderencs “Agustí Carles i Jaume Martínez”. Albert Sabater, explica el contingut de la xerrada.

La xerrada, començarà a dos quarts de 9, a l’auditori del Teatre Clavé. Al finalitzar hi haurà pica-pica per tots els assistents. En motiu de la jornada, a banda del públic en general també s’ha convidat antics locutors i persones relacionades amb l’emissora.