Tordera registra 67 nous casos de Covid-19 durant la darrera setmana


Tordera registra 67 casos de Covid-19 a la última setmana i es posiciona en risc molt alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 386 i es marquen 2903 casos sospitosos.

El director del CAP, Leonardo Heredia apunta que la situació del municipi és semblant que tots els municipis de la regió sanitària de Girona.

Heredia situacio covid dia 6

Aquestes xifres suposen 137 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes. La Taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) baixa aquesta setmana  a 1.01 (l’epidèmia creix si és superior a 1). Baixa també el risc de contagi, que es situa molt alt, amb un valor de 776.57.

L’Ajuntament demana responsabilitat, prudència, reduir la mobilitat i utilitzar la mascareta.