Les ràdios de l’Alt Maresme finalistes dels premis de comunicació local per el programa sobre el temporal Glòria


El secretari dels Premis de Comunicació LocalJosep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio a Catalunya, ha fet públic  els finalistes dels premis d’aquesta edició. Els premis són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat.

Les emissores locals de Tordera, Pineda, Calella, Malgrat i Palafolls van presentar una candidatura conjunta sobre la cobertura del temporal Glòria. El programa és finalista a la categoria de continguts audiovisuals on es premia un programa de vídeo, àudio i multimèdia, d’emissió única i continuada, tant pel conjunt del seu contingut, com per seccions o espais puntuals, o per la seva trajectòria.

El Temporal Glòria va suposar un gran esforç professional i desplegament informatiu dels mitjans locals de l’Alt Maresme al servei de la ciutadania, amb una visió no només de ràdio sinó també multimèdia. Els guanyadors de les diferents categories dels premis es donaran a conèixer a la cloenda del MAC dimecres 11 de novembre, a les 19:00h.